Novice


« 1 4 »KÖSTER na portalu gradimo.com

Kratka predstavitev podjetja Köster


... Več


DOBRO JE VEDETI: PRISOTNOST SOLI V ZGRADBAH

Kadar na objektu ni ustrezne horizontalne bariere, lahko preko kapilarne vleke, s solmi kontaminirana voda prodre v stene, kar ščasoma vodi v razpadanje objekta.

... Več


Do you know...?

KÖSTER Enodnevni paker 13 mm x 90 mm CH

The KÖSTER ENODNEVNI PAKER omogoča, da se injektirna dela zaključijo v enem dnevu.

CH - stožčasto oblikovana (kroglična) glava spojnika

Šestkotni vijačen paker ima trdno pritrjeno stožčasto oblikovano glavo spojnika in dva nepovratna ventila. Namenjen je injektiranju pod pritiskom. Köster enodnevni paker omogoča, da lahko injektirna dela zaključimo v enem dnevu. Namreč, takoj po zaključku injektiranja lahko del pakerja, ki gleda iz stene odvijemo/odstranimo. Osrednji del pakerja ostane v steni in prepreči iztekanje injektirnega materiala in trajno zatesni vrtino, tudi pri zelo velikih pritiskih. Vrtino lahko takoj po končanem injektiranju in odstranitvi zunanjega dela pakerja zapremo/zatesnimo in tako zaključimo z delom. Za zatesnitev vrtin uporabimo hitrovezočo malto.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland France Germany Ghana Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America