Tesnjenje delovnega stika: predel tla/stena

Za retroaktivno/naknadno zatesnitev delovnega stika temelj-stena moramo vstopne luknje zavrtati prečno na stik. Zavrtamo jih približno na sredino fuge.
Za injektiranje uporabljamo KÖSTER Superpakerje ali KÖSTER Enodnevne pakerje. Pri delu uporabljamo KÖSTER 1K injektirno črpalko.
Za zapolnitev delovnega stika lahko uporabimo KÖSTER IN 5, ki je je zelo nizko viskozna poliuretanska smola z dolgim odprtim časom. Prodre tudi v vse majhne in zelo fine razpoke stika.
V kolikor imamo opraviti z aktivnim vdorom vode, ali pa nismo prepričani ali imamo opraviti s suho ali mokro podlago, injektiramo s KÖSTER 2 IN 1. Da zagotovimo trajno in elastično zatesnitev injektiramo dvakrat v razponu 10-20 min.

Pri delu vedno upoštevajte specifikacije in sledite navodilom navedenim v tehnični dokumentaciji.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America