Izolacija kopalnic in vlažnih prostorov s tekočimi sintetičnimi masami

Le malo kje so gradbeni elementi tako izpostavljeni konstantni vlagi in vodi, kot v kuhinjah in kopalnicah. Zato je tu nujna uporaba profesionalnih in elastičnih (takih, ki premoščajo razpoke) izolacijskih materialov. Poleg tega morajo biti dovolj stabilni, da lahko preko njih polagamo keramiko.   
KÖSTER-jev BD Sistem je celovit sistem za tesnjenje pod keramičnimi oblogami. Na pred-pripravljeno suho in zdravo podlago najprej kot predpremaz nanesemo KÖSTER BD 50 Primer. Nanj nato, kot tesnilni sloj, nanesemo KÖSTER BD 50. V kotih in na stikih (okoli prebojev) v prvi nanos KÖSTER BD 50 namestimo, že tovarniško izdelane KÖSTER-jeve zunanje in notranje kote, stenske in talne manšete. Na stikih stena-stena in tla-stena vgradimo KÖSTER Flex-trak K 120. Kot alternativo lahko uporabite tudi Köster Superflis, katerega narežete in ga poljubno oblikujete okoli odtokov, kanalet, vgradite v stike tla/stena. V radite ga v prvi sveži sloj Köster BD 50. Na tako ojačanih stikih premiki konstrukcijskih elementov ne bodo povzročili poškodb v tesnilnem sistemu.

 

Pri delu vedno upoštevajte specifikacije in sledite navodilom navedenim v tehnični dokumentaciji.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America