Zaščita fasad iz mineralnih gradbenih materialov

1 Površinska zaščita
KÖSTER Fasadna krema
KÖSTER Siloxan

KÖSTER-jev sistem za zaščito fasad, betonske in zidane površine ščiti pred vdorom vlage in vode (dež, udarna voda, kondenz, idr.), istočasno pa je paropropusten, kar pomeni, da sistem vlago propušča ven IZ površine. S tem se lahko izognemo trajnim poškodbam zaradi dolgotrajne izpostavljenosti vlagi.      

KÖSTER Fasadna Krema je zelo paropropustna, vodoodbojna, brezbarvna hidrofobirna krema, ki ne vsebuje topil. Nanaša se jo tankoslojno z valjčkom ali čopičem. Prodre globoko v mineralno podlago in jo tako dobro zaščiti.    

KÖSTER Siloxan je paropropustna, brezbarvna fasadna impregnacija za mineralne gradbene materiale. Je v tekoči obliki in jo lahko prešpricamo po površini, katero želimo zaščititi, lahko pa ga nanašamo tudi s čopičem.

Pri delu vedno upoštevajte specifikacije in sledite navodilom navedenim v tehnični dokumentaciji.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America