Visoka antikorozijska zaščita

Betonski ali zidani industrijski dimniki so lep primer, kjer je potrebna visoka antikorozijska zaščita pred kislinskimi plini in kondenzom.           
Pri sanaciji betonskih ali zidanih industrijskih dimnikov, je potrebno najprej dobro pripraviti podlago, saj je ta ključna za učinkovito delovanje sistemov, ki jih nanjo nanašamo. Podlago je potrebno mehansko očistiti (speskati, prebrusiti), tako, da dobimo trdno, zdravo in čisto podlago. Nanjo nato, kot predpremaz, nanesemo KÖSTER Polysil TG 500, ki dodatno utrdi podlago in prepreči nastajanje soli. Površino izravnamo in popravimo s KÖSTER Reparaturno malto NC. Da dosežemo dober oprijem s KÖSTER PSM, mora biti podlaga groba, zato jo narezkamo, če je to potrebno. 
KÖSTER PSM nanesemo kot zaščitno plast proti kislini.           

Pri delu vedno upoštevajte specifikacije in sledite navodilom navedenim v tehnični dokumentaciji.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America