Sanacija betonskih površin teras in balkonov

Vzdrževanje betonov, npr. sanacija balkonov in teras, po navadi zahteva antikorozijsko zaščito za konstrukcijske ojačitve (armature), vezno sredstvo, sanacijsko malto in omet.        
KÖSTER Betomor Multi A združuje vse te zahteve v enem izdelku. Velika prednost je, da za sanacijo potrebujemo samo en izdelek. S tem nam je olajšan izračun potrebnih količin in logistika. Popravila betonskih gradbenih elementov lahko hitro in zlahka opravimo s KÖSTER Betomor Multi A.        
Za vzdrževanje betonskih površin ter za zaglajevanje in izravnavanje, kjer so debeline nanosa majhne, uporabimo KÖSTER C-Coat, reparatuno malto visoke kakovosti. Za lepši izgled, lahko betonske površine premažemo s KÖSTER Silikonsko barvo. S tem pridobimo tako na estetiki kot na funkcionalnosti.
Elastični in vodotesni izdelek KÖSTER NB Elastik (siv ali bel), ki dobro premošča razpoke, se na terasah in balkonih uporablja kot tesnilni  sistem (glej rubriko Izolacija balkonov in teras). Izdelek je pohoden, prav tako lahko nanj polagamo keramiko. Na stiku tla-stena in kjer zaradi konstrukcijskih premikov obstaja bojazen nastanka razpok, v prvi sloj tesnilnega sistema vgradimo KÖSTER Flex tkanino ali KÖSTER BD Flex trak K 120. Zaokrožnice naredimo s KÖSTER tesnilno malto WP.           

Pri delu vedno upoštevajte specifikacije in sledite navodilom navedenim v tehnični dokumentaciji.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America