Izolacija balkonov in teras s hladno samolepljivimi membranami

Hitra in enostavna metoda za hidroizolacijo balkonov in teras je uporaba hladno samolepljive membrane KÖSTER KSK.

Na trdno in čisto betonsko podlago nanesemo osnovni premaz KÖSTER KBE-tekočo folijo, ki izboljšuje oprijem betona s hidroizolacijo.


Zaokrožnice v spojih stena-tla naredimo s KÖSTER Deuxan (razvita širina zaokrožnice 2 cm). Lahko pa pred osnovnim premazom podlage izdelamo zaokrožnico s KÖSTER Tesnilno malto Plus.

Hidroizolacijski sloj naredimo s KÖSTER KSK SY 15. Vodotesne membrane enostavno pritrdite na podlago in prekrivate na vsaki strani minimalno 10 cm.

Če hidroizolacijo nameščamo na vertikalno steno jo mehansko pritrdimo. Spoje in preklope zatesnimo s KÖSTER BS 1 Bitumensko maso za lopatico. Če je potrebno zgornji rob hidroizolacije preplastiti  uporabimo KÖSTER Bikuplan Fix-trak-flis.

Estrih zaščiti hidroizolacijo pred mehanskimi poškodbami. Drsni sloj sestavlja en sloj PE-folijo pod estrihom.

Pri delu vedno upoštevajte specifikacije in sledite navodilom navedenim v tehnični dokumentaciji.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America