Hitro sušeča samorazlivna izravnalna masa za mineralne in nevpojne podlage

Ne glede na to ali delamo talne sisteme in premaze na starih ali novih gradnjah, je potrebno podlago najprej izravnati. Namen je, da dobimo fleksibilno in ravno površino, primerno za izdelavo najrazličnejših talnih sistemov.  

Da bi dosegli odličen oprijem izravnalne mase, je potrebno na pripravljeno podlago nanesti prednamaz KÖSTER SL Primer. KÖSTER SL Primer služi kot vezno sredstvo, ki nase veže ostanke prahu in zagotovi enakomerno vpojnost. Tako dobimo obstojno in nepoškodovano podlago. KÖSTER SL Primer ima kratek čas sušenja, kar pomeni, da lahko hitro nadaljujemo z delom.

Izravnavo naredimo s KÖSTER SL Premium, v enem samem koraku, z nanosom debeline med 2 mm in 15 mm; pri vdolbinicah do 30 mm.
KÖSTER SL Premium je samorazlivna izravnalna masa visoke kvalitete, primerna za popravilo betona in obstoječih talnih premazov. Izdelek odlikuje visoka tlačna trdnost, pri sušenju se ne krči, kar posledično preprečuje nastajanje razpok. Zaradi odlične pretočnosti je KÖSTER SL Premium zelo varen in enostaven za uporabo.

Poleg tega je KÖSTER SL Premium primeren tudi za nanos na nevpojne podlage, kot na primer:
na tla, ki so pred vdorom vlage zaščitena s  KÖSTER VAP I 2000;
na obstoječe epoksi premaze
ali celo na ploščice.
Kot vezno sredstvo se uporablja KÖSTER VAP I® 06 Primer. KÖSTER SL Premium je hitrosušeč, kar pomeni, da ga lahko uporabljamo in obremenjujemo, že kmalu po nanosu: 3-4 ure po nanosu je pohoden, 5 ur po nanosu lahko nadaljujemo z izdelavo nadaljnjih talnih sistemov, po 24h je povozen.

Pri delu vedno upoštevajte specifikacije in sledite navodilom navedenim v tehnični dokumentaciji.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Iraq Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America