Izolacije rezervoarjev, jaškov in kanalov fekalnih voda

1 Predpremaz
KÖSTER Polysil TG 500
2 Izravnava površin
KÖSTER Malta za jaške in kanale
3 Zaščita površin pred obrabo in kemikalijami
KÖSTER Malta za jaške in kanale

Odpornost na mehanske in kemične obremenitve pogosto igra pomembno vlogo pri ceveh, jaških in kanalih fekalnih voda. Površinska zaščita mora vzdržati tako visoke kot nizke pH vrednosti, istočasno pa mora biti dobro odporna na abrazijo (obrabo), da lahko zagotovi dolgo življenjsko dobo objekta. V ta namen je KÖSTER razvil Malto za jaške in kanale.

Po temeljiti pripravi podlage (npr. visokotlačno pranje) - to pomeni, da je podlaga zdrava, stabilna, čista, nemastna, vidni ostanki solitra so fizično odstranjeni, ... - se kot predpremaz nanese KÖSTER Polysil TG 500. Sledi nanos KÖSTER Malte za jaške in kanale v debelini sloja 4-30 mm. KÖSTER Malta za jaške in kanale je je z vlakni ojačana vodotesna sanacijska malta visoke tlačne trdnosti in kemične obstojnosti. Njena specifika je, da se jo lahko vgrajuje pod vodno gladino, celo pod tekočo vodo. Prav tako se jo lahko vgrajuje v okolja s pitno vodo, saj ima certifikat za pitno vodo.


Pri delu vedno upoštevajte specifikacije in sledite navodilom navedenim v tehnični dokumentaciji.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America