Tesnjenje streh s samolepilnimi strešnimi membanami

1 Nosilna konstrukcija

2 Toplotna izolacija

3 KÖSTER TPO Membrane
KÖSTER TPO 1.5 SK (FR)
KÖSTER TPO 1.5 SK (FR) SG
4 Lepilo
KÖSTER PUR lepilo za membrane
KÖSTER TPO SK Primer

Samolepilna spodnja stran membrane omogoča TAKOJŠEN in DOLGOTRAJEN oprijem, hkrati pa zagotavlja maksimalno zaščito pred sunki vetra. Membrana se na preklopih še dodatno zavaruje z varnim in enostavnim varjenjem z vročim zrakom. Takšna tehnologija omogoča enostavno, hitro in varno vgradnjo (brez potrebe po mehanskem pritrjevanju). Težko bi našli bolj primeren in učinkovit material za hidroizolacijo streh kot je TPO.

KÖSTER TPO SK (FR) Strešne membrane so visoko odporne proti toči, UV stabilne in ohranjajo visoko fleksibilnost vse do temperature - 50 °C. Sredinsko vgrajena mrežica iz steklenih vlaken membrani zagotavlja visoko dimenzijsko stabilnost. KÖSTER TPO SK (FR) ne vsebujejo mehčal in klora. Kompatibilne so z vsemi tipi izolacije. 

KÖSTER TPO SK (FR) strešne membrane imajo klasifikacijo Broof (t1) (izboljšana odpornost na ogenj) in v skladu z DIN 4102-7 izpolnjujejo zahteve za "trde strehe". Poleg tega so KÖSTER TPO SK (FR) strešne membrane primerne na vgradnjo direktno na EPS toplotne izolacije.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America