Parkirišča in Bridge Deck tesnilni sistem

1 Podlaga

2 Predpremaz
KÖSTER CT 225 Bridge Deck premaz
3 Vroč bitumen

5 PE polnilo (vrvica)

KÖSTER parking in Bridge Deck tesnilni sistem je sestavljen iz dvo-komponentne epoksidne smole KÖSTER CT 225 Bridge Deck Coating in elastičnih KÖSTER ECB 2F tesnilnih membran.


KÖSTER CT 225 Bridge Deck Coating je temperaturno stabilen osnovni epoksi premaz in se uporablja za pripravo površin betonskih cestnih odsekov, mostov, parkirnih hiš in drugih gradbenih konstrukcij za preplastitev z mastik asfaltom, v skladu z ZTV-ING (poglavje 7).


Hidroizolacijski sistem, ki se nanaša direktno na ta primer, je na osnovi KÖSTER ECB membran, izdelanih iz mešanice kopolimera etilena in posebnega bitumna. KÖSTER ECB 2F je membrana, posebej zasnovana za tesnenje cest, parkirišč in mostov, v skladu z visokimi nemškimi standardi ZTV-ING (poglavje 7). KÖSTER ECB 2F membrane vsebujejo sredinsko vdelano mrežico iz steklenih vlaken, in so dodatno laminirane s poliesterskim flisom na obeh straneh, kar jim zagotavlja oprijem tako na podlagi, kot tudi na vrhnji sloj. Aplikacija KÖSTER ECB 2F se izvaja z vročim bitumnom.


Za kompenzacijo premikov med različnimi betonskimi odseki, je nad dilatacije potrebno vgraditi 2-slojni sistem membran. Med membrane se v prireznem predelu dilatacij vgradi PE polnila (PE vrvica).


Pri delu vedno upoštevajte specifikacije in sledite navodilom navedenim v tehnični dokumentaciji.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America