Reference

Kvaliteta prevladuje. To potrjujejo mnoge zadovoljne stranke, ki jih ima KÖSTER po celem svetu. Izbor referenc je urejen po proizvodih in področjih uporabe in jih najdete tukaj.

To je naključno izbrana referenca za prvi vtis:

Slovenija, Kranj, Iskraemeco, Sanacija temeljnih tal pod talno ploščo
Slovenija, Kranj, Iskraemeco, Sanacija temeljnih tal pod talno ploščo


Izvedla se je stabilizacija in utrditev tal pod talno ploščo v industrijskem objektu. 
Pričelo se je izpodjedanje zemljine pod temeljno talno ploščo industrijskega objekta. Med zemljino in talno ploščo so nastale razpoke, na večih mestih tudi večje praznine. Zaradi nevarnosti razpokanja in posedanja talne plošče je bila potrebna stabilizacija zemljine.


Izvajalec: Megamatrix d.o.o.

Objekt
Slovenija, Kranj, Iskraemeco, Sanacija temeljnih tal pod talno ploščo 
Opis
Izvedla se je stabilizacija in utrditev tal pod talno ploščo v industrijskem objektu. Pričelo se je izpodjedanje zemljine pod temeljno talno ploščo industrijskega objekta. Med zemljino in talno ploščo so nastale razpoke, na večih mestih tudi večje praznine. Zaradi nevarnosti razpokanja in posedanja talne plošče je bila potrebna stabilizacija zemljine. 
Uporabljeni proizvodi
KÖSTER KB-FIX 5
KÖSTER Lamelni udarni paker
KÖSTER Micro Grout 1K
KÖSTER Nabrekajoča malta
KÖSTER Peristaltčna električna črpalka
Izvajalec
Megamatrix d.o.o. 

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America