Reference

Kvaliteta prevladuje. To potrjujejo mnoge zadovoljne stranke, ki jih ima KÖSTER po celem svetu. Izbor referenc je urejen po proizvodih in področjih uporabe in jih najdete tukaj.

To je naključno izbrana referenca za prvi vtis:

Slovenija, Železniki, Domel d.d., sanacija dovoznih ramp
Sanacija dovoznih ramp in izdelava mehansko in kemično odpornega ter UV obstojega finalnega tlaka.

Objekt
Slovenija, Železniki, Domel d.d., sanacija dovoznih ramp 
Področja uporabe
Talni premazi za velike obremenitve
Opis
Sanacija dotrajanih dovoznih ramp. Podlago so najprej očistili zbrusili odstranili staro armaturo, ter jo poglobili približno 3-4 cm. Podlaga na katero se je sistem nanašal je bila delno betonska, delno asfaltna. Kot temeljni premaz so nanesli Köster LF-BM. Na temeljni premaz so po sistemu mokro na mokro nanesli epoksidno malto narejeno iz Köster Epoksidne Konstrukcijske smole in kremenčevega peska fine granulacije. Z epoksidno malto so izravnali podlago in naredili naklone. Sledila je izdelava finalnega, kemično in mehansko visoko odpornega, premaza s Köster PS Flex-om.  
Uporabljeni proizvodi
KÖSTER Epokisdna konstrukcijska smola
KÖSTER LF-BM
KÖSTER PS Flex
Izvajalec
Jaka Malovrh s.p. 

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America