Novice


« 1 10 »


Nove sistemske brošure:

Izolacija vlažnih prostorov z

KÖSTER BD Sistemom


... Več


Sanacija betona s KÖSTER Reparaturno malto R4

Po uspešno prestanem testiraju na Inštitutu IGH, Hrvaška (Oddelek za materiale in konstrukcije) vam lahko sedaj ponudimo statično ustrezno malto za sanacijo betonov v skladu z EN 1504-3; Köster Reparaturno malto R4

... Več


DOBRO JE VEDETI: PRISOTNOST SOLI V ZGRADBAH

Kadar na objektu ni ustrezne horizontalne bariere, lahko preko kapilarne vleke, s solmi kontaminirana voda prodre v stene, kar ščasoma vodi v razpadanje objekta.

... Več


Ali ste vedeli...?

KÖSTER Waterstop

Hitrovezoča, ekspanzijska in tesnilna reparaturna malta. S pomočjo hitre vezave in lahke ekspanzije ustvarja varen in močen oprijem na obstoječo podlago. Tako hitro in varno zapisa razpoke povzročene zaradi prisotnosti vlage ali vode pod pritiskom.

Namenjena je tesnenju prodorov vode v betonu ter zidu iz opeke ali kamna. Enostavno z roko oblikujemo zamašek oz. kepo s katero zaustavimo vdor vode. Uporablja se lahko tudi za saniranje poškodovanih cevi.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America