Novice


« 1 11 »


Nova uredba o varstvu pred sevanjem: KÖSTER BAUCHEMIE AG se odziva na novo zakonodajo o varstvu pred sevanjem

KÖSTER KSK SY 15Od 14. novembra November  2017 dva nova certifikata za odpornost na Radon plin. Poleg same membrane KÖSTER KSK SY 15, so bili testirani tudi preklopi (spoji) med membranami, ki so prav tako uspešno prestali test. 

... Več


KÖSTER Crisin krema

KÖSTER Crisin CreamPatentiran postopek za naknadne izdelave horizontalne bariere z vodo-odbojno kremo. 

... Več


NOVOST NA GORENJSKEM: KÖSTER izdelki tudi v prodajnih centrih DOM TRADE d.o.o.

Köster v pprodajnih centrih TOpdom DOM Trade d.o.o.Z veseljem vas obveščamo, da lahko Köster-jeve izdelke najdete tudi v prodajnih centrih podjetja DOM trade d.o.o.

Obiščite jih v njihovih prodajnih centrih po gorenjski: v Žabnici, Kranju ali Lescah.

... Več


Ali ste vedeli...?

KÖSTER Deuxan Professional

Dvo komponentna, elastična, sintetično modificirana bitumenska debeloslojna izolacija (KMB) z vlakni, ki je odporna proti pritisku po DIN 18533. Za sigurno izolacijo objektov, še posebej primerna za brizganje - strojno nanašanje.

Premošča razpoke v podlagi in je odporna na vodo pod pritiskom. Ne leze in je ojačana z vlakni. Za hidroizolacijo površin, katere niso izpostavljene UV vplivom.

Namenjen je varni in trajni zunanji hidroizolaciji kletnih zidov, temeljev, temeljnih plošč, za vmesno hidroizolacijo balkonov in teras ter za izolacijo mokrih in vlažnih prostorov.

Pakiranje: 32 kg vedro

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America