Novice


« 1 10 »


Nove sistemske brošure:

Izolacija vlažnih prostorov z

KÖSTER BD Sistemom


... Več


Sanacija betona s KÖSTER Reparaturno malto R4

Po uspešno prestanem testiraju na Inštitutu IGH, Hrvaška (Oddelek za materiale in konstrukcije) vam lahko sedaj ponudimo statično ustrezno malto za sanacijo betonov v skladu z EN 1504-3; Köster Reparaturno malto R4

... Več


DOBRO JE VEDETI: PRISOTNOST SOLI V ZGRADBAH

Kadar na objektu ni ustrezne horizontalne bariere, lahko preko kapilarne vleke, s solmi kontaminirana voda prodre v stene, kar ščasoma vodi v razpadanje objekta.

... Več


Ali ste vedeli...?

KÖSTER Tesnilna malta Plus

Hidrofobna, rahlo nabrekajoča in hitro sušeča sanacijska malta, odporna na vodo pod pritiskom. Če ji dodamo KÖSTER SB Vezno emulzijo "koncentrat" se uporablja kot PCC malta. 

Namenjena je vodotesnim popravilom. Lahko se uporablja za izdelavo zaokrožnic v spojih stena/tla (ki so izpostavljeni vodi pod pritiskom) pred nanosom bitumenskih debeloslojnih premazov in mineralnih premazov. Kot PCC malta pa se uporablja za podlivanje/zalivanje nosilcev strojev, kot tudi za polnjenje razpok, lukenj, praznin in prevelikih spojev, popravilo lomov ter kot zalivna malta. Material lahko nanašamo na vse vrste mineralne podlage.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America