Reference - po proizvodih

Slovenija, Ljubljana, Rakovnik, tesnjenje pod keramiko
Izdelava tesnilnega sistema pod keramiko na terasah novega sodobnega štirinadstropnega stanovanjskega bloka ob Poti k Ribniku v Rakovniku.

Izvajalec: ElTim d.o.o.

Objekt
Slovenija, Ljubljana, Rakovnik, sodoben stanovanjski blok Izdelava tesnilnega sistema pod keramiko 
Področja uporabe
Brezšivna hidroizolacija streh (tekoči nanos)
Zaščita fasad iz mineralnih gradbenih materialov
Tesnjenje prebojev kablov in cevi
Zatesnitev fug pri mineralnih in kovinskih podlagah
Opis
Celotna površina se je površinsko prebrusila, kjer je bilo potrebno se je naredila izravnava in lokalna popravila s Köster Tesnilno malto WP. Preboji cevi in kablov so se trajno zatesnili s Köster KB-Flex 200 in Köster KB-Fix 5. Stiki s stavbnim pohištvom (obrobe vrat), stiki s kovino, ... so se trajno zatesnili s Köster KBE Tekočo folijo. Na tako pripravljeno podlago je bil nanešen Polysil TG 500 in nato dva nanosa Köster 21. V sveži prvi nanos Köster 21 so vgradili Köster Armirno mrežico, na stikih tla/stena pa Köster Flex-trak K 120 oziroma Köster notranje in zunanje kote. Ko je bila hidroizolacija tako izvedena so po nekaj dneh nadaljevali s polaganjem keramike. Za lepljenje zaključkov keramičnih oblog so na najbolj delikatnih delih, kjer je bilo potrebno zagotoviti hkrati visoko elastičnost in vodotesnost, uporabili Köster NB Elastik 2k. Kjer je bilo potrebno so za stičenje uporabili poliuretanski tesnilni kit Köster PU 907. Hidrofobno, a hkrati paropropustno zaščito vidnih betonov so naredili s Köster Siloxanom.  
Uporabljeni proizvodi
KÖSTER 21
KÖSTER Armirna mrežica
KÖSTER BD Flex trak K 120
KÖSTER BD Notranji kot
KÖSTER BD Zunanji kot
KÖSTER FS Primer 2K
KÖSTER KB-FIX 5
KÖSTER KB-Flex 200 tesnilna masa
KÖSTER KBE-tekoča folija
KÖSTER NB Elastik siv
KÖSTER Polysil TG 500
KÖSTER PU 907
KÖSTER Siloxan
KÖSTER Tesnilna malta WP
Izvajalec
ElTim d.o.o. 
Izberi izdelek:

 

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America