W 501 005 - KÖSTER BS 1 Bitumenska masa za lopatico

Bitumenska masa za lopatico, ojačana z vlakni, topili in plastifikatorjem za sanacije, izolacije, kakor tudi za zatesnitev zaključkov KÖSTER - samolepljivih trakov.

Odporna je na vremenske vplive, duktilne bitumenske paste razredčene kisline, baze, industrijske pline, slano vodo in podobne agresivne snovi. Ne kaplja. Ne vsebuje azbesta in PCB-jev.

Primerna je za popravila razpok na strehah, pokritimi z bitumenskimi membranami ali valovitimi ploščami ter za tesnenje stenskih prebojev z ali brez armirne mrežice. Lahko se uporablja tudi za hidroizolacijo vertikalnih in horizontalnih področij v notranjih in zunanjih prostorih, nad ter pod zemljo. Možna je uporaba tudi za tesnenje prebojev cevi in kablov.

Pakiranje: 5 l

Poraba: ca. 1 l/m²/ 1 mm debeline 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America