W 530 025 - KÖSTER Tesnilna malta

Hidrofobna reparaturna in tesnilna malta s specialnimi aditivi za oprijem, odporna proti vodi pod pritiskom. Z dodatkom KÖSTER SB-emulzije za oprijem „koncentrat“ se uporablja kot PCC-malta.


Namenjena je vodotesnim popravilom, izdelavi vodotesnih ometov in popravilu betona. Uporablja se tudi za izravnavo hrapavih, neravnih podlag, popravila stikov pred vgradnjo debeloslojne bitumenske izolacije ter proti vodi pod pritiskom. Lahko se uporablja za izdelavo zaokrožnic na stikih stena/tla (ki so izpostavljena vodi pod pritiskom) pred vgradnjo debeloslojne bitumenske izolacije in premazov na mineralni osnovi. Nanašamo na vse mineralne podlage.

Poraba: ca 1,8 kg/l

Pripadajoči proizvodi

Oblika dobave

25 kg vreča (W 530 025)
 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America