SL 284 025 - KÖSTER SL Flex

KÖSTER SL Flex je zelo kvalitetna, hitrovezoča, samorazlivna malta na mineralni osnovi. Ima odličen oprijem na gladke, goste in zahtevne podlage kot so:
betonska tla,
estrih,
asfalt,
jeklo,
ploščice ali
les.
KÖSTER SL Flex je izravnalna masa, ki je primerna za nanos na najrazličnejše podlage. Med strjevanjem ohranja svojo elastičnost in ne spoka. Suha in pohodna že po nekaj urah.
Izdelek je dovolj elastičen, da prenaša gibanje lesene površine, istočasno pa dovolj trden, da vzdrži lokalne obremenitve, nastale zaradi pohištva ali padcev najrazličnejših predmetov. Zaradi svoje visoke upogibne trdnosti utrdi in stabilizira površino. Posledično se tla pod obremenitvijo manj upogibajo, kar omogoča celo polaganje ploščic in drugih oblog na stare lesene pode. Polaganje ploščic drugače ne bi bilo mogoče, saj bi le-te zaradi gibanja podlage popokale.
KÖSTER SL Flex je zelo enostaven za uporabo. Lahko ga nanašamo strojno ali pa ga enostavno vlivamo na podlago. V času nanosa ima zelo nizko viskoznosti in je samorazliven. KÖSTER SL Flex lahko nanašamo v slojih med 2 in 15 mm (lokalno luknjice tudi do 30 mm). Strdi se hitro pri tem pa ne razpoka in se ne krči (do 90% manjše krčenje).

Poraba: cca. 1.6 kg prahu / m² /1mm debeline



 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America