About KÖSTER BAUCHEMIE AG

 

Strokovnjaki za hidroizolacije

 

40 let izkušenj

The Waterproofing Specialists Brochure

KÖSTER BAUCHEMIE AG, ustanovljen leta 1982, je specializiran za razvoj in proizvodnjo visoko kakovostnih izdelkov in sistemov za hidroizolacijo. Danes je KÖSTER koncern, katerega sestavlja 16 podjetij z aktivnostmi po celem svetu, v več kot 70 državah. Sedež podjetja je v Aurichu, Nemčija.

 

Izolacija od kleti do strehe

The KÖSTER building: Waterproofing from basement to roof

Kot se za specialiste za hidroizolacijo spodobi, naši izdelki ščitijo in ohranjajo zgradbe po vsem svetu. Ne glede na to ali gre za sanacijo zgodovinskih objektov, zaščito novih objektov ali za sanacijo obstoječe izolacije, ste lahko prepričani: KÖSTER-jev širok program izdelkov ponuja optimalno in ustrezno rešitev.

Da bi vedno bili korak spredaj, neprestano razvijamo nove proizvode. Naša sedanja paleta proizvodov zajema bitumenske sisteme za zunanjo izolacijo kleti, kristalizirajoče tesnilne premaze za izolacijo iz notranje strani, tesnilne sisteme za jaške, zbiralnike in tunele; sanirne omete, sisteme proti dvigu kapilarne vlage v zidovih (horizontalne bariere), sisteme proti plesni, kompletne sisteme za injektiranje razpok, izdelke za popravilo in zaščito betonov, dodatke za beton in malte, podlivne mase, hitrovezne cemente, talne premaze, zapore proti vlagi, tesnilne kite, tesnilne sisteme za kopalnice, sisteme za zaščito fasad ter tudi TPO in ECB strešne membrane.

Olimpijska dvorana v Pekingu, Empire State Building v New Yorku, letališče v Münchnu, kraljeva palača v Kopenhagnu, jedrska elektrarna v Bolgariji, borzna hiša v Bombaju, Panamski prekop in mnogi drugi znani objekti po celem svetu so bili uspešno izolirani z našimi izolacijskimi sistemi.

 

Kakovost je ključnega pomena

Quality Management Certificate

 

Izolacija je področje kjer je kakovost materialov in pravilna aplikacija ključnega pomena. Prihrani nam lahko veliko skrbi, časa in stroškov. Zato je politika našega podjetja nuditi izdelke najvišje kakovosti, obstojnosti in splošnih zmogljivosti. Pri kakovosti izdelkov ne sklepamo kompromisov. Verjamemo in stremimo k razvoju tesnega in dolgotrajnega sodelovanja z našimi strankami in poslovnimi partnerji. Ta predanost se kaže na vseh ravneh naših storitev: vse od področja raziskav & razvoja, proizvodnje, do prodaje. To dokazuje tudi po DIN EN ISO 9001:2015 certificiran QM-sistem.

 

Varovanje okolja

Membership certificate: Institure for Environment and Construction

 

KÖSTER BAUCHEMIE AG je zavezan k ohranjanju in varovanju okolja. V povezavi z obširnimi in neprestanimi raziskavami ter razvojem uporabljamo vrhunske surovine in proizvodne tehnologije. Dandanes to pomeni, da je večina naših proizvodov brez topil. Zasnovani so tako, da imajo čim manjši vpliv na okolje in hkrati varujejo zdravje tistih, ki delajo z našimi materiali. Kot član nemškega Združenja kemične industrije (Verband der Chemischen Industrie) smo tudi del svetovne iniciative Responsible Care, ki spodbuja in skrbi za odgovorno in trajno delovanje industrije pri varovanju zdravja in okolja. Poleg tega je KÖSTER BAUCHEMIE AG član IBU, Nemškega inštituta za trajnostno gradnjo. Kot član, je KÖSTER BAUCHEMIE AG dolžan zagotoviti popolno dostopnost vseh informacij o vplivih, ki jih imajo njegovi proizvodi na okolje.

 

Vaš zaupanja vreden partner v gradbeništvu.

KÖSTER consultants on the construction site

Katera izolacija ponuja najboljšo rešitev? Optimalna rešitev je odvisna od mnogih dejavnikov: uporabljenih gradbenih materialov, fizičnih obremenitev, katerim je izpostavljen objekt; podnebja, strukture tal, ravni podtalnice, ter še mnogo drugih. KÖSTER si je sloves zanesljivega partnerja v gradbeni industriji prislužil na osnovi dolgoletnih izkušenj in ponudbe visokokvalitetnih in dolgotrajnih izolacijskih rešitev.

Uspešno reševanje izolacijskih problemov zahteva znanje in izkušnje. Zato našim strankam nudimo strokovno svetovanje, kako varno, trajno, ter hkrati časovno in cenovno učinkovito rešiti njihov specifičen problem. Kvaliteta proizvodov in kvaliteta vgradnje morata biti vseskozi usklajena. Zato redno izvajamo seminarje in šolanja za projektante in izvajalce. S tem zagotovimo pravilno uporabo naših izdelkov.

 

Proizvodnja

KÖSTER production

Naši proizvodi nastajajo v Aurichu, Nemčija in pod licenco ali v lastnih proizvodnih obratih v petih drugih državah. KÖSTER BAUCHEMIE AG je neodvisno podjetje z lastnim razvojem in edinstvenim Know-How-om.

Ker želimo zagotoviti visok nadzor kakovosti vse od razvoja pa do aplikacije, je velik poudarek na lastni proizvodnji izdelkov. Našim strankam želimo zagotoviti odlično in varno doživetje z našimi izdelki. 

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America