Novice


« 1 9 »


KÖSTER na portalu gradimo.com

Kratka predstavitev podjetja Köster


... Več


DOBRO JE VEDETI: PRISOTNOST SOLI V ZGRADBAH

Kadar na objektu ni ustrezne horizontalne bariere, lahko preko kapilarne vleke, s solmi kontaminirana voda prodre v stene, kar ščasoma vodi v razpadanje objekta.

... Več


DOBRO JE VEDETI: POMEMBNOST TOČKE ROSIŠČA ZA PREMAZE

Premazov na bazi reakcijskih smol ne smemo uporabljati, če je temperatura nižja od točke rosišča, saj zaradi kondenzacije lahko pride do poškodb. Poglejte si kako določimo točko rosišča.

... Več


Ali ste vedeli...?

KÖSTER 21

KÖSTER 21 je dvokomponentni fleksibilni premaz brez topil in s sposobnostjo premostitve razpok ter z odličnim oprijemom na suho in vlažno podlago. Nanaša se v tekoči obliki, zaradi česar je končni izgled brez šiven (ni stikov), kar omogoča izredno lahko obdelavo tudi zahtevnih delov hidroizolacije. Zaradi svoje UV stabilnosti je primeren za notranje in zunanje površine, beton, les, pločevino,....

Njegova bela barva omogoča odboj sončnih žarkov in s tem zmanjšuje gretje zaščitene površine objekta. Po popolni zatrditvi premaza, je le ta visoko elastičen, pohoden, odporen na staranje, hidrolizo, UV žarke, soli in zmrzal.

KÖSTER 21 tesni in ščiti proti sintetičnim oljem in alifatskim ogljikovodikom z visoko točko vrelišča (do 2 bara).

KÖSTER 21 NI odporen na snovi z visokim deležom aromatskih ogljikovodikov, kot so benzen, ksilen, toluen, itd.

KÖSTER 21 ne vsebuje hlapljivih organskih snovi (delež VOC-a = 0), poliuretana, izocijanatov in bitumna.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland France Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America