Novice


« 1 4 »


Nova spletna stran, posvečena strešnim kritinam

Nova KÖSTER spletna stran, popolnoma posvečena segmentu strešnih kritin, je sedaj dostopna za ogled.
Strešne membrane uspešno proizvajamo že več kot 30 let. Odločili smo se, da je sedaj pravi čas, da našim strankam in trgu ponudimo enotno spletno stran za to posebno področje uporabe.
Na tej spletni strani ponujamo splošen vpogled v vse, kar je potrebno vedeti o materialih in sistemih za hidroizolacijo streh.

... Več


Predor za pešce Toronto: Prednosti zavesnega injektiranja

Oktobra 2018 je bil objavljen javni razpis za sanacijo predora za pešce, ki povezuje bolnišnico Rouge Valley Centenary in kliniko Shoniker pod cesto Neilson Road v mestu Toronto, Ontario (Kanada). Z uporabo KÖSTER Injektirnega gela G4 in postopkom zavesnega injektiranja, je bila sanacija zaključena v polovici prvotno predvidenega časa, brez potrebe po izkopavanju in s tem brez zaprtja ceste ali vhoda v bolnišnico.

... Več


Nov izdelek KÖSTER Toplotno izolativni sanirni omet

Insulating Plaster

Lansiramo nov izdelek - KÖSTER Toplotno izolativni sanirni omet: sanirni omet, termalno izolativni omet in omet proti nastanku plesni - v enem izdelku!

... Več


KÖSTER ECB Membrane - Poseben projekt v Amsterdamu: Schoonschip

Projekt gradnje, imenovan “plavajoče bivalno območje", se nahaja na stranskem kanalu Ij v predelu Amsterdam Noord. Projekt bo vključeval 30 vodnih parcel in skupno 46 gospodinjstev. Projekt je bil že poimenovan za najbolj trajnostno plavajoče bivalno območje v Evropi, saj se za gradnjo uporabljajo le trajnostni materiali.

... Več


Na spletu lahko najdete nove letake in sistemske brošure

V zadnjih tednih smo ustvarili nove letake in sistemske brošure.

... Več


KÖSTER OS 8 sistem uspešno vgrajen

KÖSTER OS 8 coating successfully installedPremaz OS 8 je sistem za zaščito betona z izboljšanim oprijemom in kemično odpornostjo - za prometne površine, npr. javna parkirišča ali industrijske obrate.

... Več


Inovativna nova strešna konstrukcija na letališču Schiphol

Innovatives Dachsystem auf dem Flughafen in AmsterdamNa ravnih strehah stavb na terminalu letališča Schiphol v Amsterdamu se dogaja majhna revolucija. Bitumenska hidroizolacija, ki je do zdaj veljala za standardno metodo na letališču Schiphol, daje prostor KÖSTER TPO Strešnim membranam iz Auricha. Izboljšava je del obsežnega programa sanacije na letališču.

... Več


Nova embalaža KÖSTER Crisin kreme

Poglejte našo novo embalažo za KÖSTER Crisin kremo - ali ni videti čudovito?

... Več


Nov izdelek: KÖSTER TPO Pro

Med KÖSTER hidroizolacijskimi membranami za strehe smo predstavili nov izdelek: KÖSTER TPO Pro. KÖSTER TPO Pro je visoko specializirana hidroizolacijska membrana za profesionalno uporabo na industrijskih strehah z lahko konstrukcijo, ki so izpostavljene vremenskim vplivom.

... Več


ETA certifikat za KÖSTER NB 1 Sivi (mineralni tesnilni premaz)

ETA approval for KÖSTER NB 1 GreyKÖSTER NB 1 Sivi, edini mineralni tesnilni permaz na tržišču s CE oznako!

... Več


Ali ste vedeli...?

KÖSTER C-Coat

Sintetično oplemenitena, izravnalna malta za izravnavo in zagladitev betonskih površin. Je vodoodporna in se strdi brez napetosti.
Za debeline sloja od 0 - 5 mm.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America